Головна » 2012 » Лютий » 16 » Крісло
21:09
Крісло
Крісло - має бути зручним

   Робоче крісло – не менш важлива частина офісних меблів, чим стіл або шафа.
   Фахівці запевняють: працездатність співробітника і настрій начальника залежать насамперед від того, на чому вони сидять.

   Залежно від роду діяльності, співробітники проводять в них до восьми, а іноді і більше, годин, тому офісні крісла повинні бути максимально зручними. До них пред'являється цілий ряд вимог, в числі яких привабливість, універсальність дизайну, і як наслідок – гармонійне поєднання крісел з рештою офісних меблів. Однак, набагато більш важливі такі показники, як міцність, надійність у використанні і ергономічність. Під ергономічністю офісних крісел розуміється їх зручність і відповідність особливостям будови людського тіла.
   Гарне крісло повинно мати ряд механізмів, що дозволяють регулювати його висоту і положення спинки залежно від росту співробітника і типу його роботи. Практично всі сучасні моделі обладнані системою «газліфт», що дозволяє легко міняти висоту сидіння одним рухом. При цьому людині не доводиться навіть вставати. Для виготовлення крісел використовуються метал, пластик, поліуретан і оббивні тканини, шкіра або шкірозамінник. Обробка безпосередньо впливає на загальну вартість офісних меблів.
   Ми готові запропонувати Вам такі види офісних стільців та крісел:
 - крісла керівника - вони є максимально технічно оснащеними, зазвичай виглядають більш високими, масивними і представницькими, ніж всі інші стільці в офісі;
 - крісла співробітників офісу - це зручні крісла, на яких можна комфортно працювати багато годин поспіль, підлаштувавши під себе положення спинки і висоту сидіння;
 - стільці для відвідувачів - вони зазвичай відрізняються простотою конструкції, проте повинні гармоніювати з рештою офісних меблів;
 - стільці для кафе, барів- металокаркасні стільці для використання в кафе, барах, ресторанах, також дані стільці стильно та комфортно впишуться у вашу кухню.
   Запропоновані нами крісла та стільці відрізняються великим вибором моделей та широкою гаммою оббивки. Вас цікавить сучасний, респектабельний та солідний вигляд вашого офісу, дому або ресторану? Ми підберемо необхідні крісла та стільці з врахуванням всіх Ваших побажань і можливостей.

"Твій стандарт"
Категорія: Стіл і стілець | Переглядів: 3274 | Додав: KalushInforM | Теги: Стіл і стілець | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Перевести сторінку
Скажи клас !!!
Огляд сайту
Форма входу
Новини на тему
Меблі у дитячу [1]
Меблі у вітільню [1]
Меблі у спальню [1]
Меблі у прихожу [1]
Меблі для кухні [1]
Шафи - купе [1]
Меблі для бізнесу [2]
М'ягкі меблі [2]
Стіл і стілець [2]
Пошук
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Партнер сайту
Місце для реклами
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0