Головна » 2012 » Лютий » 16 » М'ягкі меблі
20:31
М'ягкі меблі
М'ягкі меблі

   Ми постійно слідкуємо за основними тенденціями у виробництві м'яких меблів і намагаємося передбачувати вимоги споживачів відносно їх асортименту та якості. Базуючись на своєму досвіді роботи. ми готові допомогти Вам визначитися з придбанням необхідних саме для Вас меблів.
   Ознайомившись з нашою продукцією, Ви отримаєте додаткові аргументи на користь вибору наших диванів, крісел та комплектів. Покупець буде задоволений результатами нашої роботи!
   Виробництво дивана починається з виготовлення каркасних рам. І вже на цьому етапі починається контроль за якістю — деревина, яка використовується для рам, повинна бути сухою, щоб не відбулося деформацій дивана чи крісла вже після виготовлення. Далі із заготовок на диван потрібно із достатньою точністю зробити рами, витримуючи прямі кути і орієнтацію. Все це є запорукою того, що диван чи крісло будуть правильно зібрані і матимуть передбачені для них високі експлуатаційні якості.
   Гарне крісло повинно бути м'яке, комфортне у використанні, міцне і мати привабливий зовнішній вигляд. Якщо м'яке крісло розкладне, його можна використовувати і як спальне місце. Для щоденного спання все-таки варто використовувати диван чи ліжко, оскільки є певний дискомфорт, пов'язаний з конфігурацією і обмеженими розмірами крісла.
   В комплект м'якої частини входить диван і два крісла. Диван виготовляється за тією ж технологією, що і диван без комплекту. Крісла в комплекті можуть бути розкладні або нерозкладні. Всі меблі комплекту обшиваються тканиною з однієї партії, що гарантує однаковий вигляд їхніх зовнішніх поверхонь.
   Кутовий диван має значно складнішу конструкцію, ніж диван прямий. Призначений для розміщення в куті кімнати, він візуально відіграє роль основного елемента дизайну. При використанні для спання такий диван в розкладеному стані утворює просторе комфортне спальне місце, яке в складеному вигляді практично непомітне. Кутовий диван під боковим сидінням має великий ящик для білизни.
   При реалізації м'яких меблів ми використовуємо тканини під замовлення – тобто, замовник диванів, кутів, крісел обирає потрібні йому тканини і варіанти обшивки виробів.

"Твій стандарт"
Категорія: М'ягкі меблі | Переглядів: 4154 | Додав: KalushInforM | Теги: М'ягкі меблі | Рейтинг: 2.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Перевести сторінку
Скажи клас !!!
Огляд сайту
Форма входу
Новини на тему
Меблі у дитячу [1]
Меблі у вітільню [1]
Меблі у спальню [1]
Меблі у прихожу [1]
Меблі для кухні [1]
Шафи - купе [1]
Меблі для бізнесу [2]
М'ягкі меблі [2]
Стіл і стілець [2]
Пошук
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Партнер сайту
Місце для реклами
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0