Головна » 2012 » Лютий » 16 » Матраси
20:49
Матраси
Матраси

    В свому жітті людина може обійтися без багатьох речей. Проте є дещо, без чого неможливе життя кожного з нас - це сон. А щоб сон був повноцінним, корисним та приємним, потрібен зручний матрац.
   Вибір матраців на сьогодні величезний, виробники пропонують ортопедичні матраци, анатомічні матрацы, пружинні і безпружинні матраци, жорсткі матраци і матрацы з ефектом пам'яті.
   Ми допоможем Вам не розгубитися в цій різноманітності і зробити правильний вибір при купівлі.
   Ортопедичні матраци покликані забезпечувати правильне положення хребта, істотно знижуючи при цьому напругу м'язів, тиск на суглоби, покращити кровообіг.
   Анатомічні матрацы - це матраци, які повторюють контури тіла, м'яко обволікаючи всі його форми. У чому ж різниця? Насправді і ті, й інші це матрацы, які залежно від основи та наповнювачів можуть володіти й ортопедичним, і анатомічним ефектом.
   Якісні ортопедичні матраци повинні володіти двома основними властивостями:
 - забезпечувати правильне положення хребта і таку підтримку тіла, при якій тиск буде рівномірно розподілятися по всіх його частинах, за дану функцію відповідає основа матраца (пружинний або безпружинний блок);
 - забезпечувати комфорт під час сну, даруючи повне розслаблення м'язів і зв'язок, повністю огинати контури тіла, цю функцію виконують наповнювачі матраца.
   Ортопедичні матраци складаються з блоку, наповнювачів і чохла. Залежно від конструкції основи (блоку) матраци можуть бути пружинними або безпружинними.
   Безпружинні матраци в основі містять синтетичні (поролон, штучний латекс, матеріали з ефектом пам'яті) або натуральні (латекс, койра, кінський волос) матеріали.
   Безпружинні матраци, завдяки своєму підвищеному анотомічному ефекту покликані служити на благо нашому хребту, за рахунок фізіологічно й біомеханічно обгрунтованого впливу безпружинного ортопедичного матраца на опорно - руховий апарат. Жорсткі безпружинні матраци рекомендують людям у яких проблеми з хребтом у слідстві травм або в профілактичних цілях.
   Пружинні матраци поділяються на:
 - матраци з блоком залежних пружин (Боннель);
 - матраци з блоком незалежних пружин (НПБ, мультіпакет, Rocket Spring).
   Одними з перших з'явилися ортопедичні матраци на основі залежних пружин, які ще часто називають Боннель. В такому блоці, як правило, використовуються 4-5 віткові пружини у формі біконуса, жорстко сплетені в одну сітку. Матрац на такій основі здатний витримувати великі навантаження, довговічний, має невисоку вартість. Але з-за своєї конструкції по-справжньому ортопедичним такий матрац назвати важко.
   На відміну від Боннель, матрацы з незалежним пружинним блоком дозволяють хребту залишатися в природному положенні, адже кожна пружина надійно схована в окрему кишеньку і працює незалежно одина від одної. Завдяки чому матрац точково розподіляє навантаження, забезпечуючи при цьому індивідуальний підхід до різних ділянок тіла. Потрібно додати, що завдяки даній конструкції, а також циліндричної формі пружин, такий матрац абсолютно безшумний.
   Якщо Ви не впевнені у виборі, ми підберемо для Вас матрац, який стане просто ідеальним місцем для сну, зробить відпочинок затишним і комфортним.

"Твій стандарт"
Категорія: М'ягкі меблі | Переглядів: 3077 | Додав: KalushInforM | Теги: М'ягкі меблі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Перевести сторінку
Скажи клас !!!
Огляд сайту
Форма входу
Новини на тему
Меблі у дитячу [1]
Меблі у вітільню [1]
Меблі у спальню [1]
Меблі у прихожу [1]
Меблі для кухні [1]
Шафи - купе [1]
Меблі для бізнесу [2]
М'ягкі меблі [2]
Стіл і стілець [2]
Пошук
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Партнер сайту
Місце для реклами
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0