Головна » 2012 » Лютий » 16 » Меблі у спальню
01:50
Меблі у спальню
Меблі у спальню - здоровий і міцнний сон

    Здоровий міцний сон - запорука здоров'я і успіху у всіх сферах життєдіяльності. Коли ви як слід виспитеся, вам вже не хочеться вранці бурчати, чайник закипає в лічені секунди, а чоловік уважний і не плутається під ногами. Відповідно, і робота виглядає "святом", і ділові партнери розуміють з півслова.
   А що потрібне для здорового сну? Правильно, гармонійно влаштована спальня.
   Почати слід з вибору кімнати, де ви хочете влаштувати спальню. Форма кімнати, з погляду фен шуй, повинна бути правильною - це квадрат, прямокутник, круг і восьмикутник. На жаль (або на щастя), архітектори типових будинків ще не дозріли до того, щоб будувати круглі кімнати, які і з практичної точки зору не дуже зручні, - куди тут поставити шифоньєр, наприклад? Тому нереальні форми розглядати ми не будемо. Хоча, якщо вам і попадеться подібне чудо світу, можете спати там і нічого не боятися.
   Якщо спальня неправильної форми і в ній присутні гострі кути - прямі джерела злобної ша, то їх слід скоректувати дзеркалами, рослинами або закрити ширмою або завісками.
   Спальня повинна бути максимально віддалена від вхідних дверей. По-перше, вас не турбуватимуть сторонні звуки, що доносяться зі сходів, по-друге, так ви відчуватимете себе в безпеці. Бажано, щоб кухня і туалет розташовувалися подалі від спальні - знову ж таки, немає чого нам зайвий шум і сторонні запахи.
   Між іншим, запах їжі (якщо ви її не їсте в даний момент, а постійно вдихаєте харчові аромати) вважається одним з найшкідливіших в світі.
   Спальня у жодному випадку не повинна бути прохідною, в цьому випадку енергія не зможе правильно циркулювати. З цього виходить, що двері в спальні повинні бути тільки одні. Двері не повинні розташовуватися напроти інших дверей, інакше плакало ваше сімейне взаєморозуміння - сваритиметеся і скандалитимете з приводу і без.

"Твій стандарт"
Категорія: Меблі у спальню | Переглядів: 3280 | Додав: KalushInforM | Теги: Меблі у спальню | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Перевести сторінку
Скажи клас !!!
Огляд сайту
Форма входу
Новини на тему
Меблі у дитячу [1]
Меблі у вітільню [1]
Меблі у спальню [1]
Меблі у прихожу [1]
Меблі для кухні [1]
Шафи - купе [1]
Меблі для бізнесу [2]
М'ягкі меблі [2]
Стіл і стілець [2]
Пошук
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Партнер сайту
Місце для реклами
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0