Головна » 2012 » Лютий » 16 » Шафи-купе (гардеробна)
18:20
Шафи-купе (гардеробна)
Шафи-купе (гардеробна)

    Усім нам зайома ситуація, коли у звичайній шафі речей настільки багато, що її дверцята не зачиняються, або відчиняються у самий пікантний момент.
   Вихід із такого становища у нашій країні з"явився досить надавно, а в Америці і Європі - наприкінці 50-х років. Це - шафа-купе.
   Шафи-купе - самий оптимальний варіант у випадку, коли речей багато, а місця в квартирі мало. Завдяки системі розсувних дверей вони економлять корисну площу приміщення. До того ж шафу-купе можна зробити під саму стелю і вбудувати її в будь-яку нішу Вашої оселі, в такому випадку стеля, підлога і стіни квартири будуть одночасно верхом, низом і боковинами шафи. Шафи-купе бувають кутовими, діагональними, кутово-діагональними. Вони також можуть виконувати функцію міжкімнатних перегородок або розташовуватись по обидві сторони вхідних дверей, поєднуючись антресолями.
   Шафу-купе можна встановити у будь-якому приміщенні: вітальні, дитячий, спальні, їдальні, кухні, бібліотеки і вони вільно поєднуються з іншими видами корпусних меблів: столами, полицями, тумбами, кроватями, комодами.
   Для виробництва шаф-купе використовують системи розсувних дверей, таких як: Kraft, Komandor, Braun, Astin тощо. Системи бувають металевими, алюмінієвими та пластиковими. Найбільш прочними та легкими вважаються алюмінієві системи, вони також використовуються для виготовлення міжкімнатних рухливих перегородок, конструкцій з прозорого та тонованого скла. Вочевидь вони є і найдорожчими. Пластикові системи є найдешевшими, але прослугують вони Вам недовго - їх особливість полягає в тому, що вони дуже швидко виходять з ладу, до того ж їх не можна застосовувати з важким наповненням (сам матеріал, з якого виготовлені двері).
   Самі профілі (рамки для дверей) і з"єднувальні планки можуть покриватися клейкою стрічкою під колір дерева, можуть фарбуватися різним кольором або бути анодованими. Найбільш стійки до механічних впливів анодовані профілі (з часом не витираються, не дряпаються), але їх основний недолік - це дуже вузька гамма кольорів (основні - бронза, темна бронз, золото та срібло).
   Якість направляючих та роликів системи впливає на безшумність, легкість ковзання дверей і відповідно на строк служби самої шафи. Гарантія на розсувні системи у середньому складає від 3 до 15 років.
   Наповненням для дверей слугують плити ДСП та МДФ різної товщини (10мм, 16мм, 18мм) та різного кольору, дзеркала, скло і пластик. Скло може бути прозорим, матовим або кольоровим. До того ж останнім часом почали використовувати скло та дзеркала, на які нанесені різні малюнки, узори, орнаменти. Спеціальний меблевий пластик, наприклад, не тільки стильно виглядає, але й вельми практичний - завдяки йому двері стають набагато легшими, що дозволяє збільшити їх максимальну ширину.
   Дуже ефектно виглядають дзеркальні двері, які візуально розширюють простір, особливо, якщо встановлені навпроти вікна, дверного пройому або джерела світла. Використовуючи матове скло, можна створити ілюзію розчинення шафи у повітрі.
   Усі дзеркала і скло для виробництва шаф-купе покриваються спеціальною плівкою, тому навіть при сильному ударі не розсипаються на дрібні шматочки, а тільки-но тріскаються і залишаються "висіти на плівці".
   Самим простим і дешевим наповненням для шафи-купе можна вважати перегородки і полиці з ДСП (для одежі, взуття, білизни), а також штанги для вішалок, що розташовані на різній висоті в залежності від довжини речей. Якщо глибина шафи дорівнює або більше 60см, то вішалки з одежею розміщують на звичайній штанзі, яка паралельна площині дверей. Якщо глибина шафи мала (наприклад, у вузькоу коридорі), то використовують так звані торцеві вішалки, які розташовуються перпендикулярно площині дверей і при потребі можуть висуватися із шафи назовні.
   Полиці в шафі-купе можна розташувати по-різному, як правило, зверху знаходяться звичайні полиці для зберігання того, що використовується не дуже часто: речі сезонного вжитку, головні убори. Їх може бути 2-3 в залежності від обраної Вами висоти. Нижче розташовуються штанги з вішалками. Розміри цього відділення можуть бути різними в залежності від довжини речей, що будуть там висіти. Можна зробити кілька відділень різних розмірів: для довгих пальто і шуб, для коротких курточок та сорочок.
   Унизу взагалі роблять відділення для взуття. Його можна організувати по різному: просто розмістити полиці для туфель та чобіток, до того ж для чобіт краще зробити полицю на всю висоту взуття, щоб не заламувати халяви.
   Внутрішній простір шафи-купе можна також начинити усілякими металевими корзинами, висувними ящиками для дрібних предметів, міні-ліфтами (підйомний пристрій штангового типу, котрий дозволяє повісити вішалки з одежою на висоту до 2,7м). Усі ці дрібниці роблять користування шафою-купе дуже зручним і без великих зусиль, але тоді ціна шафи зросте пропорційно кількості "наворотів" всередині.
   В шафу-купе також можна вбудувати будь-яку побутову техніку, як то: холодильник, телевізор, відеомагнітофон, кавоварку і т.д.
   Шафа-купе може проектуватися і виготовлятися по індивідуальному проекту, враховуючи простір і особливості Вашоно приміщення, а внутрішність шафи-купе можна зробити з урахуванням усіх Ваших побажань і без обмежень ні по конструкції, ні по розмірам.
   Наш дизайнер допоможе Вам спланувати її оптимальні розміри і розміщення в кімнаті, будь-то вітальня, спальня чи їдальня. Тому якщо добре продумати інтер"єр, то навіть не дуже великі кімнати можна зробити зручними і вмістовними. І якість життя буде залежати не тільки від його площі. Ми зможемо це підтвердити.

"Твій стандарт"
Категорія: Шафи - купе | Переглядів: 5403 | Додав: KalushInforM | Теги: Шафи-купе | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 291 2 3 »
29 Mike Palmer  
Howdy

This is Mike Palmer

Let me present you our latest research results from our constant SEO feedbacks that we have from our plans:

https://www.strictlydigital.net/product/semrush-backlinks/

The new Semrush Backlinks, which will make your tvoi-standart.at.ua SEO trend have an immediate push.
The method is actually very simple, we are building links from domains that have a high number of keywords ranking for them. 

Forget about the SEO metrics or any other factors that so many tools try to teach you that is good. The most valuable link is the one that comes from a website that has a healthy trend and lots of ranking keywords.
We thought about that, so we have built this plan for you

Check in detail here:
https://www.strictlydigital.net/product/semrush-backlinks/

Cheap and effective

Try it anytime soon

Regards
Mike Palmer

mike@strictlydigital.net

28 Mike Arthurs  
Hi there

I have just analyzed tvoi-standart.at.ua for its SEO metrics and saw that your website could use a push.

We will increase your ranks organically and safely, using only state of the art AI and whitehat methods, while providing monthly reports and outstanding support.

More info:
https://www.digital-x-press.com/unbeatable-seo/


Regards
Mike Arthurs

Digital X SEO Experts

27 Mike Ford  
Hi there,

My name is Mike from Monkey Digital,

Allow me to present to you a lifetime revenue opportunity of 35%
That's right, you can earn 35% of every order made by your affiliate for life.

Simply register with us, generate your affiliate links, and incorporate them on your website, and you are done. It takes only 5 minutes to set up everything, and the payouts are sent each month.

Click here to enroll with us today:
https://www.monkeydigital.org/affiliate-dashboard/

Think about it,
Every website owner requires the use of search engine optimization (SEO) for their website. This endeavor holds significant potential for both parties involved.

Thanks and regards
Mike Ford

Monkey Digital

26 Mike Ellington  
Hi there

Just checked your tvoi-standart.at.ua baclink profile, I noticed a moderate percentage of toxic links pointing to your website

We will investigate each link for its toxicity and perform a professional clean up for you free of charge.

Start recovering your ranks today:
https://www.hilkom-digital.de/professional-linksprofile-clean-up-service/

Regards
Mike Ellington
Hilkom Digital SEO Experts
https://www.hilkom-digital.de/

25 Mike King  
If you are looking to rank your local business on Google Maps in a specific area, this service is for you.

Google Map Stacking is a highly effective technique for ranking your GMB within a specific mile radius.

More info:
https://www.speed-seo.net/product/google-maps-pointers/


Thanks and Regards
Mike Mike King


PS: Want a comprehensive local plan that covers everything?
https://www.speed-seo.net/product/local-seo-bundle/

24 Mike Bawerman  
Hi there,

I have reviewed your domain in MOZ and have observed that you may benefit from an increase in authority.

Our solution guarantees you a high-quality domain authority score within a period of three months. This will increase your organic visibility and strengthen your website authority, thus making it stronger against Google updates.

Check out our deals for more details.
https://www.monkeydigital.co/domain-authority-plan/

NEW: Ahrefs Domain Rating
https://www.monkeydigital.co/ahrefs-seo/


Thanks and regards
Mike Bawerman

23 Mike Wainwright  
Hi there

Just checked your tvoi-standart.at.ua baclink profile, I noticed a moderate percentage of toxic links pointing to your website

We will investigate each link for its toxicity and perform a professional clean up for you free of charge.

Start recovering your ranks today:
https://www.hilkom-digital.de/professional-linksprofile-clean-up-service/

Regards
Mike Wainwright
Hilkom Digital SEO Experts
https://www.hilkom-digital.de/

22 Mike Kennedy  
Hi there,

I have reviewed your domain in MOZ and have observed that you may benefit from an increase in authority.

Our solution guarantees you a high-quality domain authority score within a period of three months. This will increase your organic visibility and strengthen your website authority, thus making it stronger against Google updates.

Check out our deals for more details.
https://www.monkeydigital.co/domain-authority-plan/

NEW: Ahrefs Domain Rating
https://www.monkeydigital.co/ahrefs-seo/


Thanks and regards
Mike Kennedy

21 Mike Mansfield  
Hi there,

I have reviewed your domain in MOZ and have observed that you may benefit from an increase in authority.

Our solution guarantees you a high-quality domain authority score within a period of three months. This will increase your organic visibility and strengthen your website authority, thus making it stronger against Google updates.

Check out our deals for more details.
https://www.monkeydigital.co/domain-authority-plan/

NEW: Ahrefs Domain Rating
https://www.monkeydigital.co/ahrefs-seo/


Thanks and regards
Mike Mansfield

20 Mike Thompson  
If you are looking to rank your local business on Google Maps in a specific area, this service is for you.

Google Map Stacking is a highly effective technique for ranking your GMB within a specific mile radius.

More info:
https://www.speed-seo.net/product/google-maps-pointers/


Thanks and Regards
Mike Mike Thompson


PS: Want a comprehensive local plan that covers everything?
https://www.speed-seo.net/product/local-seo-bundle/

1-10 11-20 21-29
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Перевести сторінку
Скажи клас !!!
Огляд сайту
Форма входу
Новини на тему
Меблі у дитячу [1]
Меблі у вітільню [1]
Меблі у спальню [1]
Меблі у прихожу [1]
Меблі для кухні [1]
Шафи - купе [1]
Меблі для бізнесу [2]
М'ягкі меблі [2]
Стіл і стілець [2]
Пошук
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Партнер сайту
Місце для реклами
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0