Головна » 2012 » Лютий » 16 » Меблі у прихожу (коридор)
13:51
Меблі у прихожу (коридор)
Меблі у прихожу (коридор)

   Перший погляд, перший крок: прихожа - це приміщення, з якого починається не тільки подорож по квартирі, але і знайомство з її хазяїнами. Звідси ви виходите ранком по справах, сюди ж повертаєтеся після робочого дня, коли утомилися. От чому так важливо добре продумати які вибрати меблі для прихожої і зробити її максимально зручною, просторою і красивою.
   Принцип вибору меблів для прихожої залежить від її розмірів. У тісну прихожу, куди не помістяться великі меблі, краще купити набір окремих предметів. У більш просторе приміщення, замість традиційної «прихожки», краще поставити містку шафу-купе.
   Комплект меблів для прихожої звичайно складається із шафи, вішалки, дзеркала, полки для капелюхів, тумби для взуття і комода з висувними шухлядами. Крім того, у прихожій необхідно передбачити місце для сидіння - табурет, банкетку, пуфик, ослін або щось інше.
   Шафа-купе допоможе цілком вирішити проблему збереження речей у прихожій. Розсувні або складні дверцята «купе» заощадять простір, а зручний внутрішній пристрій дозволить розмістити в ньому верхній одяг і взуття, головні убори і всі необхідні аксесуари. Вам не треба буде завантажувати прихожу поличками, вішалками, шафками і гачками.
   Якщо ж ви замовите шафу з дзеркальними дверцятими, вона буде виглядати не як громіздке спорудження, а просто великим дзеркалом від підлоги до стелі. Дзеркало створить ефект розширення простору. А якщо широкі двері, що ведуть в інші приміщення будинку, зробити розсувними, як у купе, відсунувши двері убік, ви як би заберете стіну.
   Стиль прихожої повинен відповідати загальному стильовому рішенню вдому або квартири.
   При виборі кольорової гами прихожої не забувайте, що колір створює ілюзію збільшення або зменшення простору, зміни пропорцій приміщення. Світлі, холодні, пастельні тони інтер'єра візуально розширюють простір, а яскраві і теплі, навпаки, стискають його.
   Ми запропонуємо Вам прихожі різних стилів та дизайнів, зручні, елегантні та практичні. Робота з дизайнером надасть Вам можливість створити прихожу в якій втіляться всі Ваші вимоги та побажання.

"Твій стандарт"

Категорія: Меблі у прихожу | Переглядів: 5205 | Додав: KalushInforM | Теги: Меблі у прихожу | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 1
1 Ольга  
Помогите! Как подобрать вашу мебель в мою прихожую??????? Фотогалерея хорошая , понятная! ГДЕ ВЗЯТЬ РАЗМЕРЫ?

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Перевести сторінку
Скажи клас !!!
Огляд сайту
Форма входу
Новини на тему
Меблі у дитячу [1]
Меблі у вітільню [1]
Меблі у спальню [1]
Меблі у прихожу [1]
Меблі для кухні [1]
Шафи - купе [1]
Меблі для бізнесу [2]
М'ягкі меблі [2]
Стіл і стілець [2]
Пошук
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Партнер сайту
Місце для реклами
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0